В Сантилукс се доверихме на професионалните апарати от ново поколение на фирма ASTAR, доказани с Иновативните си възможности в областта на съвременната рехабилитация и физиотерапия. Компактния дизайн на ASTAR дава възможност тя да бъде мобилна и ползвана при домашни посещения на трудно подвижни пациенти.

ASTAR Physio Go 700 I

Комбиниран апарат за Mагнитотерапия, Електротерапия, Ултразвук и Лазер.

Комбиниран апарат PhySys за вакуум терапия, електротерапия и ултразвук терапия

разширява възможностите на класическите приложения с електротерапия и ултразвук чрез технически иновации за още по-диференцирана и ефективна терапия.

Инфрачервена лампа Lumina с червен и син филтър

Устройство за инфрачервено лечение в диапазон IR-A

Система за светлинна терапия ASTAR e ефективен метод за лечение и превенция на редица заболявания. Светлината излъчвана от уреда е подобна на част от електромагнитните естествени лъчи на слънцето, но без UV радиации. Светлината стимулира регенеративни, възстановителни процеси и е клинично доказан и ефективен метод  и терапия за облекчаване на:

– възпаление и болка
– артрози, остеоартрит, ревматоиден артрит
– мускулни спазми, разтежения, навяхвания
– дерматологични проблеми
– инфекции на горно дихателните пътища
– зарастване на рани от травми, изгаряния, декубитуси, язви, следоперативни рани и други.

Kамерен лимфен дренаж

Ефективен и съвременен апарат, който стимулира естествената циркулация на лимфата през тялото и помага за създаването и поддържането на баланс между притока на кръв и лимфната система. Тялото се освобождава няколко пъти по бързо от натрупаните токсини, подобрява се храненето на тъканите и снабдяването на клетките с кислород.

Електро стимулатор

Електро стимулацията е метод на физиотерапията, признат от медицината по цял свят.
Тя подпомага възбуждането директно върху двигателния нерв, с помощта на напълно контролирани електрически импулси, за да се гарантира ефективност, безопасност и комфорт при употреба.